Publicitat directa, màrqueting directe, base de dades de màrqueting.

Si us voleu guanyar nous clients, aquesta és la bona adreça. Per a qualsevol acció de mailing us podeu beneficiar del nostre saber fer en màrqueting i d'un software sotmès a tota mena de proves, perquè la vostra publicitat arribi als destinataris adequats. EURO-CALCUL, S.L. identifica els grups destinataris idonis perquè pugueu guanyar nous clients.

Els nostres clients, que s'adapten als nostres criteris de selecció i també al nostre software especial, pertanyen a tots els sectors econòmics: editorials periodístiques i de revistes com ara el diari Neue Zürcher Zeitung, o la revista Manager Magazin per aconseguir nous subscriptors; fàbriques d'automòbils, com DaimlerChrysler,per guanyar clients; organitzacions humanitàries com la Creu Roja i UNICEF o organitzacions ecològiques, com Greenpeace, per obtenir donacions i membres; línies aèries, com Air France, KLM, American Airlines i Delta Airlines, per als seus programes per a clients assidus; empreses de venda per correspondència, com Otto, per obtenir nous compradors arreu d'Europa; bancs, com el Commerzbank i el Deutsche Bank 24 AG, per a la col·locació de noves ofertes d'inversió. Màrqueting per a targetes de crèdit, objectes immobiliaris a l'estranger, compres a bodegues, bitllets de loteria, seminaris i assegurances... gairebé no hi ha cap producte o servei que no es pugui vendre "a distància" per correu.

EURO-CALCUL, S. L. a Andorra és el vostre contacte per a qualsevol campanya efectiva de publicitat directa arreu d'Europa.

Tot i que físicament no estem a prop vostre, estem al vostre servei on line.